Norsk antropologisk forenings årskonferanse 2009

 

 

:: Hjem
:: Tema
:: Program
:: Plenumsforelesere
:: Arbeidsgrupper
:: Pubsesjon
:: Påmelding
:: Overnatting
:: Bespisning
:: Kontakt

 

 

 


Bespisning -- Festmiddag, konferansemiddag og Lunsj

Ved påmelding vil det være mulighet for å gjøre oppmerksom på evt. allergier eller andre hensyn i forhold til mat.

Lunsj fredag, lørdag og søndag
Som del av konferansedeltagelse er lunsj inkludert for alle. Lunsj vil sannsynligvis være en buffet med et rikholdig utvalg fra hotellets kjøkken

Konferansemiddag fredag
Detaljene rundt denne er ikke klar ennå, men det vil være alternativer også for vegetarianere. Deltagelse på denne velges ved påmelding.

Festmiddag lørdag
Her har vi valgt en fireretters middag. Ved påmelding til festmiddagen kan en velge mellom to alternativer:

Meny 1 (for omnivorer)
-Krydderposjert breiflabb servert med søtpotetpure, linseragu, syltet fennikel og skalldyrsaus
-Posjert kveite servert med petit pois, rødbetsjy og fritert rugbrød med løyrom
-Andebryst servert med kastanjepurè, honning- og lime marinert sikorisalat, ristet østersopp, spinat, fondantpotet og trøffelglace
-Klassisk Creme Bruleè

Meny 2 (for vegetarianere)
-Linsesuppe Verde med ristede kantareller
-Stekt sellerifondant med søtpotetpuré og vegetarrull med rødbeter, gulrot, spisskål og kapers
-Risotto Milanese med soltørkede tomater, oliven og urter
-Klassisk Creme Bruleè

Drikke til lunsjene og middagene bestilles og betales individuelt.

 


Frister :

Påmelding til konferansen og til arbeidsgruppene:

20. april





naf2009.uib.no
Updated 2 April, 2009

Norsk antropologisk forening